Låneren (lydbok) av Camilla Grebe
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Camilla Grebe (forfatter), Carl-David Pärson (forfatter), Anne Ryg (innleser)

Låneren lydbok

429,-
En spenningsroman som leker med det overnaturlige. Den unge politietterforskeren Alba er sikker på at det aldri skjer noe i Sundby, det lille tettstedet hun har måttet flytte til etter å ha blitt tvangsoverført til politidistriktet. Hun tar feil. Småbarnsfaren Leo har flyttet med familien til en idyllisk gård på landet. Han tror det skal hjelpe dem å komme over sorgen etter å ha mistet et barn. Han tar feil. Marika, kona til Leo, er overbev…
Lydbok 429,- Ebok 329,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Camilla Grebe (forfatter), Carl-David Pärson (forfatter), Elisabeth Bjørnson (oversetter), Anne Ryg (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 15 mai 2024
Lengde 11:22
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205600492

En spenningsroman som leker med det overnaturlige.

Den unge politietterforskeren Alba er sikker på at det aldri skjer noe i Sundby, det lille tettstedet hun har måttet flytte til etter å ha blitt tvangsoverført til politidistriktet. Hun tar feil.

Småbarnsfaren Leo har flyttet med familien til en idyllisk gård på landet. Han tror det skal hjelpe dem å komme over sorgen etter å ha mistet et barn. Han tar feil.

Marika, kona til Leo, er overbevist om at noe ikke er som det skal være på gården, og at noe fryktelig snart vil skje. Hun får rett.

Låneren er en uhyggelig fortelling om drivkraften til å gjenskape det som er tapt. En spenningsroman i Stephen Kings ånd.