Mordene på Fleat House (lydbok) av Lucinda Riley
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Lucinda Riley (forfatter), Anne Ryg (innleser)

Mordene på Fleat House lydbok

449,-
TERNINGKAST 5 - Guri Hjeltnes, VG. Lucinda Rileys fascinerende kriminalroman Mordene på Fleat House åpner med det plutselige dødsfallet til en elev ved Fleat House på St. Stephen's, en privat internatskole i det dypeste Norfolk, nordøst for London. Det er en sjokkerende hendelse som skolens rektor helst vil kalle «en tragisk ulykke». Det lokale politiet kan likevel ikke utelukke at noe mistenkelig har skjedd, og saken fører til at den anerkjente etterforskeren Jazmine 'Jazz' Hunter kommer tilb…
Lydbok 449,- Ebok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Lucinda Riley (forfatter), Benedicta Windt-Val (oversetter), Anne Ryg (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 24 mai 2022
Lengde 13:40
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202763978
TERNINGKAST 5 - Guri Hjeltnes, VG. Lucinda Rileys fascinerende kriminalroman Mordene på Fleat House åpner med det plutselige dødsfallet til en elev ved Fleat House på St. Stephen's, en privat internatskole i det dypeste Norfolk, nordøst for London. Det er en sjokkerende hendelse som skolens rektor helst vil kalle «en tragisk ulykke». Det lokale politiet kan likevel ikke utelukke at noe mistenkelig har skjedd, og saken fører til at den anerkjente etterforskeren Jazmine 'Jazz' Hunter kommer tilbake til politiet. Noe motvillig går Jazz med på å lede etterforskningen som en tjeneste for sin gamle sjef. Et makabert funn på skolens område gjør saken til den vanskeligste drapsetterforskningen i hennes karriere. For Fleat House skjuler hemmeligheter som er mørkere enn Jazz og hennes team kunne ha forestilt seg.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Synd hun ikke kan skrive flere...

En spennende bok!

Dette var en veldig god bok. Litt mange navn å forholde seg til, kanskje. A la Agatha Christi, men en særdeles god bok som det hadde vært veldig kjekt å lese oppfølgeren til. Dessverre gikk forfatteren bort i juni i fjor. 🌸❤️🌸 Du kan iallefall glede deg til en god bok. Løp og kjøp!

Enda en flott bok fra en god forfatter som dessverre ikke er blant oss mer. Takk 💖