Sak 1569 (lydbok) av Jørn Lier Horst
Legg til i ønskeliste
Jørn Lier Horst (forfatter), Ivar Nergaard (innleser)

Sak 1569 (William Wisting #15) lydbok

79,- Veil. pris: 179,-Spar: 100,-
TERNINGKAST 6 – Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten. William Wisting er inne i sin andre ferieuke. Fra sidelinjen observerer han hvordan en lokal forsvinningssak utvikler seg til å bli en nasjonal nyhetssak. Agnete Roll har vært borte i tre dager, uten livstegn. Mens forsvinningen fremdeles skaper overskrifter mottar han et brev som kun inneholder en spesiell tallkombinasjon. Det trekker ham inn i en gammel sak han ikke tidligere har hatt befatning med. En sommerkveld i 1999 ble 17 år gaml…
Lydbok 79,- Ebok 79,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jørn Lier Horst (forfatter), Ivar Nergaard (innleser)
Forlag Capitana
Utgitt 21 september 2020
Lengde 8:12
Sjanger Krim
Nummer i serie 15
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284150536
TERNINGKAST 6 – Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten. William Wisting er inne i sin andre ferieuke. Fra sidelinjen observerer han hvordan en lokal forsvinningssak utvikler seg til å bli en nasjonal nyhetssak. Agnete Roll har vært borte i tre dager, uten livstegn. Mens forsvinningen fremdeles skaper overskrifter mottar han et brev som kun inneholder en spesiell tallkombinasjon. Det trekker ham inn i en gammel sak han ikke tidligere har hatt befatning med. En sommerkveld i 1999 ble 17 år gamle Tone Vaterland drept på vei hjem fra jobb. Saken ble raskt oppklart. Skyld ble fordelt, straff utmålt og dommen er sonet. Glemselens slør har lagt seg over sak 1569, men hendelser i ettertiden gjør det mulig å se sammenhenger som ikke var synlige for tjue år siden. Brevet er bare det første av flere hvor det pekes på andre løsninger enn den etablerte sannheten. Wisting leter etter både avsenderen og en ny løsning, men ikke alle er glade for at det rettes nytt lys på det som har passert. Sak 1569 er den fjerde, frittstående boken i Cold Case-kvartetten, der Wisting gjenåpner saker som virker umulige å løse.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

risting på sitt beste

y

Fengslend!

Lydboken har dårlig lyd, og vedkommende som leser gjør ikke en god jobb. Språket til forfatteren er ikke engasjerende. Dette var for det meste bortkastet tid.

Anbefales

Horst leverer alltid godt

Spennende bok!

Veldig bra👍🤗😊

Veldig bra.

NBT

Kjedelig bok i serien

Passe underholdende

Litt kjapp slutt

Utrolig bra bok. Interessant sak. Trivelig å høre hva Line driver med.

Litt for enkel

Litt skuffende denne gangen

Jeg er så glad i bøkene fra denne forfatteren. Og den skuffet ikke. Dere som enda ikke har lest den, har virkelig noe å glede seg til! Happy reading!

Noe skuffende

Alltid vært en tilhenger av Jørn Lier Horst, men syns denne historien ble litt «rotete» og ble dessverre ikke fult så oppslukt i denne som alle andre bøkene hans.

Elsker Jørn Lier Horst og Wisting😄

Følger seg inn i rekken av gode bøker fra forfatter