Terapeuten (lydbok) av Helene Flood
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Helene Flood (forfatter), Helene Flood Aakvaag (forfatter), Eline Grødal (innleser)

Terapeuten lydbok

169,-
TERNINGKAST 5 - Sindre Hovdenakk, VG. Den unge psykologen Sara driver privatpraksis for ungdom fra et kontor i det store huset hun deler med sin ambisiøse og overarbeidede arkitektmann, Sigurd. De er midt i oppussingen av den store villaen de har arvet. En dag legger Sigurd igjen en litt underlig beskjed på svareren til Sara, og så blir han borte. Det store, halvferdige huset blir raskt lite hjemmekoselig, og føles langt fra trygt. Gjenstander blir borte og dukker opp igjen, og er det fottrinn…
Lydbok 169,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Helene Flood (forfatter), Helene Flood Aakvaag (forfatter), Eline Grødal (innleser)
Utgitt 19 juli 2019
Lengde 10:14
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242181572
TERNINGKAST 5 - Sindre Hovdenakk, VG. Den unge psykologen Sara driver privatpraksis for ungdom fra et kontor i det store huset hun deler med sin ambisiøse og overarbeidede arkitektmann, Sigurd. De er midt i oppussingen av den store villaen de har arvet. En dag legger Sigurd igjen en litt underlig beskjed på svareren til Sara, og så blir han borte. Det store, halvferdige huset blir raskt lite hjemmekoselig, og føles langt fra trygt. Gjenstander blir borte og dukker opp igjen, og er det fottrinn Sara hører på loftet om natten? Med «Terapeuten» markerer Helene Flood seg som et stort litterært talent og en fornyer av den psykologiske thrilleren. Terapeuten skildrer forvirringen som oppstår i et menneske når omgivelsene plutselig ikke lenger går ihop, og er solgt til 21 land før utgivelse i Norge.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Forfriskende

Klarte ikke å legge denne boken fra meg. Forfatteren skriver intelligent, analytisk og engasjerende om tilsynelatende dagligdagse ting og samtaler, men klarer likefullt å holde spenningstempoet oppe. Gleder meg til neste bok.

Terapeuten

Rett og slett kjedelig

Kjedelig

Sjelden dårlig bok med dårlig avslutning

Utrolig bra gjennomført

Dette er en bok som gir deg et sug i magen. Den er skummel, den er nøktern, men med en utrolig psykologisk dybde. Anbefales!

Veldig bra.