Aldri, aldri, aldri (lydbok) av Linn Strømsborg
Legg til i ønskeliste
Linn Strømsborg (forfatter), Linn Strømsborg (innleser)

Aldri, aldri, aldri (F° #395) lydbok

349,-
(2)
TERNINGKAST 5 - Trine Saugestad Hatlen, VG. Hovedpersonen i Linn Strømsborgs roman Aldri, aldri, aldri har aldri ønsket seg barn. Hun har vært samboer med Philip i åtte år, og de har vært enige om at de ikke skal ha barn - helt til nå. For kanskje vil Philip allikevel bli pappa? Og mens hennes to beste venner venter sitt første barn, og moren hennes stadig maser om barnebarn, og hverdagen renner over av småbarnsforeldre og fødsler og andres tidsklemmer, så står hun støtt i livet sitt og valget…
Lydbok 349,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Linn Strømsborg (forfatter), Linn Strømsborg (innleser)
Forlag Flamme
Utgitt 14 september 2019
Lengde 4:26
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Serie
Nummer i serie 395
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202656737
TERNINGKAST 5 - Trine Saugestad Hatlen, VG. Hovedpersonen i Linn Strømsborgs roman Aldri, aldri, aldri har aldri ønsket seg barn. Hun har vært samboer med Philip i åtte år, og de har vært enige om at de ikke skal ha barn - helt til nå. For kanskje vil Philip allikevel bli pappa? Og mens hennes to beste venner venter sitt første barn, og moren hennes stadig maser om barnebarn, og hverdagen renner over av småbarnsforeldre og fødsler og andres tidsklemmer, så står hun støtt i livet sitt og valget sitt om å ikke ville ha barn. Aldri, aldri, aldri er en roman om hvorfor vi får barn, og hvorfor vi ikke får barn. Det er historien om å velge noe annet enn det som forventes av en, men samtidig bare ønske seg et vanlig liv.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En viktig og godt skrevet bok.

Linn Strømsborg har skrever en veldig god bok om hvordan det er å være kvinne og å ikke ønske seg barn.

Velskrevet og innsiktsfullt om livet til en kvinne som ikke ønsker seg barn, og hvordan det påvirker forholdet hennes til familien, samboeren og vennene.