Opptegnelser fra et kjellerdyp (lydbok) av Fjodor M. Dostojevskij
Legg til i ønskeliste
Fjodor M. Dostojevskij (forfatter), F.M. Dostoevskij (forfatter), Axel Aubert (innleser)

Opptegnelser fra et kjellerdyp lydbok

299,-
«Jeg er et sykt menneske ... Jeg er et ondt menneske. Et frastøtende menneske er jeg.» Slik presenterer Kjellermennesket seg selv. I såret stolthet har han trukket seg tilbake til sin krok der han sitter og spinner sine tanker - og forteller sin feberaktige og nesten komiske historie om sitt brudd med samfunnet. Denne boka betegner et skille i forfatterens livsverk. For første gang reiser Dostojevskij her de filosofiske spørsmål og problemstillinger som han senere skulle utdype i de store roman…
Lydbok 299,- Ebok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Fjodor M. Dostojevskij (forfatter), F.M. Dostoevskij (forfatter), Gunnar Opeide (oversetter), Axel Aubert (innleser)
Utgitt 14 mars 2020
Lengde 4:40
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788256021932
«Jeg er et sykt menneske ... Jeg er et ondt menneske. Et frastøtende menneske er jeg.» Slik presenterer Kjellermennesket seg selv. I såret stolthet har han trukket seg tilbake til sin krok der han sitter og spinner sine tanker - og forteller sin feberaktige og nesten komiske historie om sitt brudd med samfunnet. Denne boka betegner et skille i forfatterens livsverk. For første gang reiser Dostojevskij her de filosofiske spørsmål og problemstillinger som han senere skulle utdype i de store romanene.