Adventskalenderen (lydbok) av Siri Østli
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Siri Østli (forfatter), Renate Katralen Jensen (innleser)

Adventskalenderen lydbok

349,-
(1)
En sjarmerende og rørende julebok fra den norske feelgood-dronningen Siri Østli! En helt ordinær tirsdag forteller mannen til Fie at han vil skilles. Han er tannlege, og i mange år har Fie vært ektemannens trofaste tannlegeassistent. Nå blir hun forvist til en liten og utrivelig loftsleiligheten på den andre siden av byen. Fortvilet over at livet brått er snudd opp ned, forsøker Fie å dempe sorgene med beroligende tabletter. Den voksne sønnen er flau over morens sammenbrudd og tar ikke telefone…
Lydbok 349,- Ebok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Siri Østli (forfatter), Renate Katralen Jensen (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 20 desember 2021
Lengde 10:22
Sjanger Skjønnlitteratur, Romantikk og drama
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202747763
En sjarmerende og rørende julebok fra den norske feelgood-dronningen Siri Østli! En helt ordinær tirsdag forteller mannen til Fie at han vil skilles. Han er tannlege, og i mange år har Fie vært ektemannens trofaste tannlegeassistent. Nå blir hun forvist til en liten og utrivelig loftsleiligheten på den andre siden av byen. Fortvilet over at livet brått er snudd opp ned, forsøker Fie å dempe sorgene med beroligende tabletter. Den voksne sønnen er flau over morens sammenbrudd og tar ikke telefonen når hun ringer. Det er søsteren Sara som vekker Fie og nærmest forlanger at hun tar grep, og gir Fie en utfordrende adventskalender. Det skal vise seg å bli en opplevelsesrik, til tider overveldende, men ganske fin adventstid likevel.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Koselig bok

Klarte ikke å legge boken fra meg. En skikkelig feelgood bok.

Elsker denne forfatteren!

Denne boken er akkurat like god som de andre bøkene hun har skrevet. Nå håper jeg bare på at hun ikke tar like lang pause til neste bok. Boken er en perfekt blanding av humor, hjertevarme, romantikk og alvor. Du kan bare glede deg! Anbefales på det varmeste.