Hyttebok frå helvete (lydbok) av Are Kalvø
Legg til i ønskeliste
Are Kalvø (forfatter), Are Kalvø (innleser)

Hyttebok frå helvete lydbok

299,-
Are Kalvø vaks opp midt i eit postkort på Vestlandet. Likevel har han aldri blitt ein naturens mann. Han flytta til byen og såg seg aldri tilbake. Dette har aldri vore eit problem. Før no. For nokre år sidan begynte Kalvø å miste venner til naturen. Gode venner, som før alltid var med på pub for å prate tull, begynte plutselig å gå i fjellet, legge ut bilde av skispor, og i fullt alvor seie sånt som at det berre er i møte med naturen at du forstår kor liten du er. Ein dag måtte Kalvø innsjå at…
Lydbok 299,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Are Kalvø (forfatter), Are Kalvø (innleser)
Forlag Kagge
Utgitt 21 september 2018
Lengde 7:53
Sjanger Dokumentar og fakta, Hobby og fritid, Sport og fritid
Språk Nynorsk
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248923145
Are Kalvø vaks opp midt i eit postkort på Vestlandet. Likevel har han aldri blitt ein naturens mann. Han flytta til byen og såg seg aldri tilbake. Dette har aldri vore eit problem. Før no. For nokre år sidan begynte Kalvø å miste venner til naturen. Gode venner, som før alltid var med på pub for å prate tull, begynte plutselig å gå i fjellet, legge ut bilde av skispor, og i fullt alvor seie sånt som at det berre er i møte med naturen at du forstår kor liten du er. Ein dag måtte Kalvø innsjå at han ikkje hadde ein einaste facebook-venn som ikkje hadde lagt ut eitt einaste bilde av seg sjølv på eit fjell. For første gong sidan han blei tvinga til slikt på skulen, la Kalvø derfor ut på tur, på ski og til fots, for å finne igjen vennene sine. Og for å finne ut kva i alle dagar det er som skjer. Kva driv dei med på desse hyttene om kvelden? Kva snakkar dei om? Er det rom for å seie til nokon ein møter i fjellet at ein synest natur er oppskrytt? Eller blir det dårlig stemning då? Og kven reiser eigentlig frivillig på ferie til ein plass som heter Myggheim? «Hyttebok frå helvete» er ei svært morsom og litt sint bok om nordmenns merkelige forhold til naturen.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Morsom til ettertanke

Ustyrtelig morsom. Ler mye og høyt. Veldig gjenkjennelig. Helt på linje med forfatterens opplevelser i naturen og folk ute.

Å høyra Are Kalvø lesa boka sjølv, gjev opplevinga ein ny dimensjon. Tenkjer at slik burde det kanskje alltid vera? Men så er denne boka ikkje bare interessant, men og veldig vittig. Ikkje minst med tonefallet, kunstpausar og uttalen av orda. Eg lo mykje.

Årets desidert morsomste bok

Jeg har humret, ledd høyt og kost meg fra første til siste side. Anbefales også på lydbok der forfatteren selv leser.

Ikke hysterisk morsom, men småhumring nesten hele veien.

Morsom, men også litt langdryg.

en god og morsom bok