Erobreren (lydbok) av Dan Buthler, Dag Öhrlun
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Dan Buthler (forfatter), Dag Öhrlund (forfatter), Bendik Østbye Johannessen (oppleser)

Erobreren (Christopher Silfverbielke #5) lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(0)
På utsiden er Christopher Silfverbielke en vellykket forretningsmann, men bak fasaden skjuler det seg en kynisk psykopat og seriemorder. Silfverbielke har på skremmende vis lykkes å bli sluppet ut fra lukket psykiatrisk omsorg, som han etter flere stygge drap har blitt dømt til. Nå er han tilbake med nye planer. På tv smiler han til seerne, og sier takk og unnskyld. Et nytt mareritt kan begynne. Sjarmerende og elegant, høflig og veltalende - sexfiksert og totalt hensynsløs - kaster seg Silfverb…
245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
Forfattere Dan Buthler (forfatter), Dag Öhrlund (forfatter), Tor Erik Solberg (oversetter), Bendik Østbye Johannessen (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 6 april 2020
Lengde 11:38
Sjangrer Thrillere, Oversatt skjønnlitteratur , Krim, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202603861
På utsiden er Christopher Silfverbielke en vellykket forretningsmann, men bak fasaden skjuler det seg en kynisk psykopat og seriemorder. Silfverbielke har på skremmende vis lykkes å bli sluppet ut fra lukket psykiatrisk omsorg, som han etter flere stygge drap har blitt dømt til. Nå er han tilbake med nye planer. På tv smiler han til seerne, og sier takk og unnskyld. Et nytt mareritt kan begynne. Sjarmerende og elegant, høflig og veltalende - sexfiksert og totalt hensynsløs - kaster seg Silfverbielke ut i politikken.