Erobreren (lydbok) av Dan Buthler
Legg til i ønskeliste
Dan Buthler (forfatter), Dag Öhrlund (forfatter), Bendik Østbye Johannessen (innleser)

Erobreren (Christopher Silfverbielke #5) lydbok

399,-
NÅR PENGER, SEX OG KOKAIN IKKE LENGER ER NOK ... På utsiden er Christopher Silfverbielke en vellykket forretningsmann, men bak fasaden skjuler det seg en kynisk psykopat og seriemorder. Silfverbielke har på skremmende vis lykkes å bli sluppet ut fra lukket psykiatrisk omsorg, som han etter flere stygge drap har blitt dømt til. Nå er han tilbake med nye planer. På tv smiler han til seerne, og sier takk og unnskyld. Et nytt mareritt kan begynne. Sjarmerende og elegant, høflig og veltalende - sexf…
Lydbok 399,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Dan Buthler (forfatter), Dag Öhrlund (forfatter), Tor Erik Solberg (oversetter), Bendik Østbye Johannessen (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 6 april 2020
Lengde 11:38
Sjanger Krim
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202603861
NÅR PENGER, SEX OG KOKAIN IKKE LENGER ER NOK ... På utsiden er Christopher Silfverbielke en vellykket forretningsmann, men bak fasaden skjuler det seg en kynisk psykopat og seriemorder. Silfverbielke har på skremmende vis lykkes å bli sluppet ut fra lukket psykiatrisk omsorg, som han etter flere stygge drap har blitt dømt til. Nå er han tilbake med nye planer. På tv smiler han til seerne, og sier takk og unnskyld. Et nytt mareritt kan begynne. Sjarmerende og elegant, høflig og veltalende - sexfiksert og totalt hensynsløs - kaster seg Silfverbielke ut i politikken.