Helt eventyrlig - 27 eventyr fra Asbjørnsen og Moe (ebok) av Peter Christen Asbjørnsen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Les gratis utdrag
  • Embed-kode
Peter Christen Asbjørnsen (forfatter), Jørgen Moe (forfatter), Hilde Eskild (forfatter), Benedicte Hambro (forfatter)

Helt eventyrlig ebok

99,-
Første norske samling med eventyr fra Asbjørnsen og Moe som er tilrettelagt med enkle tekster. Eventyr lever evig hvis noen forteller dem. Men mange syns at språket i de gamle eventyrene er tungt. For forfatterne har det vært et spennende arbeid å gjøre 27 av dem lettere å lese. De håper at du finner noen eventyr du liker og har lyst til å fortelle dem videre. Forfatterne, to av landets mest erfarne fortellere, har rukket å skrive sju bøker sammen, bl.a. Lese eller fiske? og Hva er vitsen?, so…
Ebok 99,-

Andre har også kjøpt

Undertittel 27 eventyr fra Asbjørnsen og Moe
Forfattere Peter Christen Asbjørnsen (forfatter), Jørgen Moe (forfatter), Hilde Eskild (medforfatter), Hilde Eskild (forfatter), Benedicte Hambro (medforfatter), Benedicte Hambro (forfatter), Mette Gundersen (illustratør)
Forlag Ganesa forl.
Utgitt 4 mars 2014
Lengde 127 sider
Sjanger
Språk Bokmål
Format epub
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788278950821
Første norske samling med eventyr fra Asbjørnsen og Moe som er tilrettelagt med enkle tekster. Eventyr lever evig hvis noen forteller dem. Men mange syns at språket i de gamle eventyrene er tungt. For forfatterne har det vært et spennende arbeid å gjøre 27 av dem lettere å lese. De håper at du finner noen eventyr du liker og har lyst til å fortelle dem videre. Forfatterne, to av landets mest erfarne fortellere, har rukket å skrive sju bøker sammen, bl.a. Lese eller fiske? og Hva er vitsen?, som også foreligger som e-bok og med enkle tekster.